Achter de naam Francis of Delirium schuilt Jana Bahrich, een muzikante uit Luxemburg. Solo begonnen, heeft ze met de Amerikaanse drummer Chris Hewett aan haar zijde een volwassen indierockgeluid gevonden. Vanaf 2020 weet ze met haar goed geschreven coming-of-age-liedjes, die de angst en wanhoop van Generatie Z over een onzekere toekomst belichamen, snel veel muziekliefhebbers te boeien. Ze ontving een nominatie voor een ESNS Music Moves Europe Award en mocht al openen voor acts als The 1975, Kings of Leon en Soccer Mommy. Overtuigen doet ze ook op deze eerste langspeler Lighthouse, met melodieuze liedjes als Real Love, First Touch, Want You en het steviger Blue Tuesday. Prijsnummer is de epische afsluiter Give It Back To Me. Zeer sterk debuut. (25 april live te zien in Rotterdam)

YouTube player