Party punk, met die twee worden omschrijft het Londense Lunch haar eigen sound het liefst. Als je doorvraagt komen ze met: “High-octane, angular indie punk but our sound pulls from post-punk, noughties indie and undertones of 90’s alt rock.” En noemen ze bands als Idles, Shame, Idles, Gang of Four en Pixies als voorbeelden. En zeggen ze tekstueel een “grinning floodlight to the characters and catastrophes of modern British living” te houden. Kortom, er is over nagedacht. Vijf singles zijn er inmiddels uit, met het sterke 267 als meest recente. Achter de knoppen bij die track zat Ben Hampson, die eerder facturen stuurde naar onder meer Bloc Party, DITZ en Lambrini Girls. Op een debuut EP moeten we nog even wachten: die wordt van de zomer opgenomen en moet ergens in 2025 verschijnen.

YouTube player