Het is een merkwaardig nummer, Frustration van Johnny Hunter. De eerste luisterbeurt weet je het nog niet zo, maar elke keer dat het daarna weer langskomt in je playlist, draai je het volume hoger. Geproduceer door Death From Above’s Jesse F. Keeler is Frustration een soort Depeche Mode in overdrive. 80s synth pop, met een moderne twist. Zoiets. Zanger Nick Hunt schreef een deel van deze kneiter op de piano in de pub waar hij werkte, lezen we bij de buren. “De tekst van het refrein kwam tot me toen ik een enorme heuvel op rende en niet wou opgeven.”

YouTube player

De band Johnny Hunter (ook al “Nick Cave on speed” genoemd) komt oorspronkelijk uit AustraliĆ«, bracht met Want in 2020 een goede debuutplaat uit (check deze kneiter), en is inmiddels verhuisd naar Engeland voor een aanval op de Europese muziekindustrie.