De Schotse new-wave/glamrock band Walt Disco komt op 14 juni met hun nieuwe album The Warping. Het is de opvolger van het goed ontvangen debuut Unlearning uit 2022. De afgelopen tijd heeft het vijftal uitgebreid getoerd met o.a. Simple Minds, Duran Duran, Primal Scream en OMD. The Warping is een belangrijke stap voorwaarts voor de band. Diep persoonlijke teksten onderzoeken gevoelens van afgunst, angst, vreugde en hoop. Het verlangen naar een andere zelf is een terugkerende droom op de plaat. Met Come Undone brengt de band het laatste voorproefje van de aankomende langspeler uit.

YouTube player

Come Undone is ons eenzame feestlied,” vertelt zanger Jocelyn Si.”Het gaat over het verlangen naar gezelschap, fysieke aanraking en seksualiteit die vaak universeel wordt gevoeld door iemand die single is. Deze verlangens kunnen kortstondig worden bevredigd door dates en korte avontuurtjes en, in die momenten, merkte ik dat ik me meer openstelde voor deze vreemden dan voor vrienden die ik al jaren kende en liefhad.” Eerder verschenen al de eveneens zeer fijne songs Pearl, You Make Me Feel So Dumb en (onze favoriet) Jocelyn.